Våre coacher

Caroline Berg Eriksen

Sertifisert Yogainstruktør
Sterk og Atletisk er et gruppetreningskonsept hvor du får Caroline som din personlige trener og motivator! Programmet er perfekt for deg som ønsker å kombinere styrke- og kondisjonstrening og ønsker å jobbe mot et felles mål sammen med andre motiverte og inspirerende mennesker. Enten du trener hjemme eller på senter, er helt nybegynner eller erfaren, så finnes det økter og øvelser for deg! Sammen støtter og motiverer vi hverandre til å gjennomføre treningen og nå målene.
Få hjelp av Caroline Berg Eriksen

Lars-Kristian Eriksen

Utdannet Personlig Trener via AFPT
Performance Coach via EXOS (Pågående)
20 års erfaring som profesjonell fotballspiller
Terrengløper for Salomon Norway
Lars-Kristian har 20-års erfaring fra Eliteserien i fotball hvor han spilte for Lyn, Lillestrøm og Odds Ballklubb. Han rakk å få med seg over 250 kamper på øverste nivå, to bronsemedaljer i eliteserien og to cup sølv, i tillegg til mer enn 20 landskamper på aldersbestemt nivå før han la opp i 2016. Etter at han la opp har han utdannet seg til Personlig Trener via Akademeiet for Personlig Trening, og Performance Coach (Pågående). Han har også blitt en ivrig løper med gode prestasjoner på alt fra 10 km gateløp til ultraløp i fjellet. Hans store styrker er utholdenhetstrening og styrketrening rettet mot toppidrett.
Få hjelp av Lars-Kristian Eriksen

Adrian Paul

Grunnfag Idrett, NIH
Bachelor, Fysisk Aktivitet og Helse, NIH
Personlig Trener NIH
Diplomert Massør, Manumedics
Poliquin (PICP Level 1 & 2)
Adrian startet sin arbeidskarriere som en av de første heltids personlige trenere i Skandinavia. Han har jobbet profesjonelt med private- og bedriftskunder siden 2001. Etter over 2 tiår i bransjen, med over 20.000 fullførte personlige treningstimer, har han opparbeidet en enestående kunnskapsbank, og erfaring nok til å gi akkurat det resultatet du ønsker deg. Ved siden av å livnære seg som Personlig Trener, har Adrian hatt flere lederstillinger opp gjennom årene. Siden 2011 har han gründet flere selskaper, deriblant Bislett Challenge, Optimal Trening, Optimal Klinikk, Optimal Trener, Optimal Hud og nå Netfit.no. I tillegg var han én av to coacher i Norgeshistoriens første Biggest Loser-sesong, verdens mest kjente slankereality.
Få hjelp av Adrian Paul

Lisbeth Torheim

Lisbeth har drevet med trening og ulike idretter hele sitt liv. Hun har vært aktiv snowboardkjører, og var i toppklassen da hun gikk på Norges toppidretts gymnas. Hun har jobbet mange år på Asker Treningsenter og på Sats, både som bootcampinstruktør og sykkelinstruktør. I tillegg til å ha bachelorgrad som sykepleier, er hun også utdannet PT og kostholdsveileder fra AFPT. De siste ti årene har hun vært aktiv innen CrossFit. Lisbeth er en jente med masse energi og ett smil om munnen. I hennes timer ønsker hun å pushe deg, men samtidig tilpasse og se hele mennesket. Hun gir masse omsorg og en god dose med motiverende ord.
Få hjelp av Lisbeth Torheim

Michelle Pereira

Bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse
Personlig trener og kostholdsveileder, AFPT
10 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening
Michelle har bakgrunn fra forskjellige idretter som ungdom, og har de siste 10 årene drevet med styrke- og kondisjonstrening. Med en bachelorgrad innen livsstilsendring og folkehelse, samt utdannet PT og kostholdsveileder fra AFPT ønsker hun å bidra til varige endringer som skal fungere i din hverdag, og som du kan leve med hele livet. Hun tilrettelegger, skreddersyr trenings- og kostholdsplaner ut i fra dine mål og ønsker, men kanskje viktigst; hjelper deg med å finne treningsgleden og gleden ved en sunn og balansert livsstil. 
Få hjelp av Michelle Pereira

Emma P. Kvam

Personlig trener gjennom AFPT
Lang erfaring med styrketrening
Jeg er en 23 år gammel jente, som har trent på treningssenter siden jeg var 15 år. Det er først de senere årene jeg har fått skikkelig dreis på styrketreningen, det å ha en egen coach en periode ga meg ekstremt mye. Jeg elsker styrketrening fordi det gjør meg sterkere både fysisk og mentalt. Min andre store lidenskap er turgåing med min lille firbente kompis. Jeg er jordnær, ekte og dedikert.
Få hjelp av Emma P. Kvam

Gro-Eli Tandberg Pedersen

Personlig Trener (AFPT)
Kostholdsveileder (AFPT)
Bachelor i Ergoterapi (NTNU Trondheim)
Gro-Eli er utdannet personlig trener og kostholdsveileder via Akademiet for Personlig Trening. Hun er opptatt av at alle skal kunne kjenne på motivasjon, mestringsfølelse og treningsglede. Hun har drevet med fotball i over 10 år, i tillegg til å ha flere års erfaring med styrketrening. Trening har blitt en del av hennes hverdag og en rutine i livet. Utover dette har hun en Bachelor i Ergoterapi. Hun brenner for at alle skal kunne delta i aktivitet uansett hvilke forutsetninger eller utgangspunkt de har, og har siden 2021 jobbet med hverdagsrehabilitering.
Få hjelp av Gro-Eli Tandberg Pedersen

Kristina Ilke

Utdannet PT ved AFPT
Utdannet kostholdsveilever ved AFPT
SKAS Mental Trener
Kristina har over fem års erfaring som personlig og mental trener og har spesialisert seg på kraftfulle livsstilsforandringer hos sine kunder. Hennes ekspertise omfatter coaching innen isbad, helse, hjernens funksjoner og hvordan dette påvirker dine vaner. Hun har jobbet tett med en av Norges mest erfarne mentale trenere i ett år, og har siden jobbet selvstendig som mental trener.
Få hjelp av Kristina Ilke
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram