Våre coacher

Caroline Berg Eriksen

Caroline er en av Norges største influencere, som de siste årene har fokusert mer og mer på trening i sine kanaler. Hun har trent aktivt siden hun var 16 år gammel, og holder i dag på med løping, styrke og yoga nesten daglig. Caroline har det siste året tatt utdannelse som yogalærer innen hatha- og yinyoga på The Shala. Hun er alltid blid, imøtekommende og motiverende, og ønsker at alle skal oppnå mestringsfølelsen.
Få hjelp av Caroline Berg Eriksen

Lars-Kristian Eriksen

Lars-Kristian har 20-års erfaring fra Eliteserien i fotball hvor han spilte for Lyn, Lillestrøm og Odds Ballklubb. Han rakk å få med seg over 250 kamper på øverste nivå, to bronsemedaljer i eliteserien og to cup sølv, i tillegg til mer enn 20 landskamper på aldersbestemt nivå før han la opp i 2016. Etter at han la opp har han utdannet seg til Personlig Trener via Akademeiet for Personlig Trening, og Performance Coach. Han har også blitt en ivrig løper med gode prestasjoner på alt fra 10 km gateløp til ultraløp i fjellet. Hans store styrker er utholdenhetstrening og styrketrening rettet mot toppidrett.
Få hjelp av Lars-Kristian Eriksen

Adrian Paul

Grunnfag Idrett, NIH
Bachelor, Fysisk Aktivitet og Helse, NIH
Personlig Trener NIH
Diplomert Massør, Manumedics
Poliquin (PICP Level 1 & 2)
Adrian startet sin arbeidskarriere som en av de første heltids personlige trenere i Skandinavia. Han har jobbet profesjonelt med private- og bedriftskunder siden 2001. Etter over 2 tiår i bransjen, med over 20.000 fullførte personlige treningstimer, har han opparbeidet en enestående kunnskapsbank, og erfaring nok til å gi akkurat det resultatet du ønsker deg. Ved siden av å livnære seg som Personlig Trener, har Adrian hatt flere lederstillinger opp gjennom årene. Siden 2011 har han gründet flere selskaper, deriblant Bislett Challenge, Optimal Trening, Optimal Klinikk, Optimal Trener, Optimal Hud og nå Netfit.no. I tillegg var han én av to coacher i Norgeshistoriens første Biggest Loser-sesong, verdens mest kjente slankereality.
Få hjelp av Adrian Paul

Lisbeth Torheim

Lisbeth har drevet med trening og ulike idretter hele sitt liv. Hun har vært aktiv snowboardkjører, og var i toppklassen da hun gikk på Norges toppidretts gymnas. Hun har jobbet mange år på Asker Treningsenter og på Sats, både som bootcampinstruktør og sykkelinstruktør. I tillegg til å ha bachelorgrad som sykepleier, er hun også utdannet PT og kostholdsveileder fra AFPT. De siste ti årene har hun vært aktiv innen CrossFit. Lisbeth er en jente med masse energi og ett smil om munnen. I hennes timer ønsker hun å pushe deg, men samtidig tilpasse og se hele mennesket. Hun gir masse omsorg og en god dose med motiverende ord.
Få hjelp av Lisbeth Torheim
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram