Valencia halvmaraton

Utreisedato: 20-10-23
Hjemreisedato: 23-10-23
Pris: Fra 6000,-
Løpet er allerede utsolgt med over 20 000 deltakere, men vi har startnummer tilgjengelig for de som vil være med. Bli med oss på en uforglemmelig tur til Valencia og løp Valencia Halvmaraton!

BESKRIVELSE

Bli med oss på en uforglemmelig tur til Valencia og løp Valencia Halvmaraton! Løpet er allerede utsolgt med over 20 000 deltakere, men vi har startnummer tilgjengelig for de som vil være med.

Valencia halvmaraton er kjent for å være superrask! Den er helt flat og er den perfekte muligheten for alle som ønsker å sette ny pers. Løpet tar deg gjennom den vakre byen Valencia, med sin fantastiske arkitektur og atmosfære. Det er ikke rart at dette løpet er så populært blant løpere fra hele verden.

Vi skal bo på det herlige 4-stjerners boutiquehotellet, SH Ingles Boutique Hotel, som ligger i hjertet av Valencias sjarmerende gamleby. Du vil ha rikelig med alternativer for spisesteder, shopping og utforsking av byens mange parker og attraksjoner, alt bare en kort spasertur unna. På løpsdagen vil vi tilby en shuttlebuss som tar deg til startlinjen og tilbake til hotellet etter løpet.

Valencia er en livlig og innbydende by, kjent for sitt fantastiske klima i oktober. Du kan forvente behagelige temperaturer og rikelig med sol, noe som gjør det til den perfekte tiden å besøke. Dagen før løpet vil vi ha en morgenjogging gjennom Jardins del Turia, et must-visit sted for alle som elsker å løpe. Etter et besøk her skjønner du hvorfor byens slagord er "We run this city". Det er løpernes Mekka!

Etter løpet vil vi samles til en bankettmiddag på en lokal restaurant og forhåpentlig nyte noe godt å drikke og spise! Og gjennom hele turen vil teamet vårt være tilgjengelig for å gi anbefalinger for de beste kafeer og restauranter i byen.

Prisen på turen inkluderer ditt startnummer, 3 netter på Hotell SH Ingles Boutique Hotel, frokost, et 8-ukers halvmaraton trening program, og en gratis shuttlebuss til løpets start og tilbake til hotellet etter løpet. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å oppleve en av de beste halvmaratonene i verden og utforske den vakre byen Valencia. Bestill plassen din i dag!

Informasjon om bestilling

Utreisedato: 
20-10-23
Hjemreisedato: 
23-10-23
Pris: 
Fra 6000,-,-
Avreisested: 
Valgfritt
Hotell: 
SH Ingles Boutique Hotel
Mer informasjon om hotellet: 
Dette er inkludert:
- Startnummer og deltager T-skjorte
- Tre netter på 4 stjerners hotel
- Frokost
- Treningsprogram til halvmaraton
- Shuttle bus til og fra start på løpsdagen
Kontakt oss:

Bilder fra hotellet

Presentasjon av Team Netfit

Lars-Kristian Eriksen
Lars-Kristian har 20-års erfaring fra Eliteserien i fotball hvor han spilte for Lyn, Lillestrøm og Odds Ballklubb. Han rakk å få med seg over 250 kamper på øverste nivå, to bronsemedaljer i eliteserien og to cup sølv, i tillegg til mer enn 20 landskamper på aldersbestemt nivå før han la opp i 2016. Etter at han la opp har han utdannet seg til Personlig Trener via Akademeiet for Personlig Trening, og Performance Coach. Han har også blitt en ivrig løper med gode prestasjoner på alt fra 10 km gateløp til ultraløp i fjellet. Hans store styrker er utholdenhetstrening og styrketrening rettet mot toppidrett.
Caroline Berg Eriksen
Caroline er en av Norges største influencere, som de siste årene har fokusert mer og mer på trening i sine kanaler. Hun har trent aktivt siden hun var 16 år gammel, og holder i dag på med løping, styrke og yoga nesten daglig. Caroline har det siste året tatt utdannelse som yogalærer innen hatha- og yinyoga på The Shala. Hun er alltid blid, imøtekommende og motiverende, og ønsker at alle skal oppnå mestringsfølelsen.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram