Fuerteventura (Utsatt til 2024)

Utreisedato: 27-10-23
Hjemreisedato: 03-11-23
Pris: 14 698,-
Finn glede i mørketiden sammen med oss! Bli med på en aktiv uke på Fuerteventura. Dette blir en uke med trening som vi i Team Netfit elsker - variert og funksjonell styrketrening, løping og yoga. Vi ønsker at denne uken skal gi deg påfyll og energi i en tid som ofte kan være både kald og mørk, og lite inspirerende. Vi kan tilby sol og varme, god mat og trening i godt selskap. Vi skal svette og ha det gøy, men også skape rom for egentid gjennom yogatimene, få kontakt med pusten vår og lære oss å senke skuldrene.

BESKRIVELSE

Løping, styrke og yoga med Netfit

Finn glede i mørketiden sammen med oss! Bli med på en aktiv uke på
Fuerteventura.

Dette blir en uke med trening som vi i Team Netfit elsker - variert og funksjonell styrketrening, løping og yoga. Vi ønsker at denne uken skal gi deg påfyll og energi i en tid som ofte kan være både kald og mørk, og lite inspirerende. Vi kan tilby sol og varme, god mat og trening i godt selskap. Vi skal svette og ha det gøy, men også skape rom for egentid gjennom yogatimene, få kontakt med pusten vår og lære oss å senke skuldrene.

Vi kan tilby:

Netfit bootcamp: her gjør vi stasjonsbaserte øvelser både med og uten utstyr.
Vi jobber sammen på tid og for å få opp pulsen. Dette er en hard time, men alle kan delta. Alternative øvelser vil alltid forekomme.

Løpeøkter: her tar vi dere med på løpeøkter i sti, terreng og på asfalt. Vi legger også opp til intervalløkter i løpet av uken.

Yoga: hatha- og yinyoga morgen og ettermiddag.

Hathayoga: er en klassisk yogaform som er tilgjengelig for alle. ’Ha’ betyr sol og ’tha’ betyr måne, og Hathayoga handler om å finne balansen mellom disse og andre komplimenterende elementer som maskulin/feminin, hard/myk, aktivitet/hvile.

Her foregår øvelsene i et rolig tempo, hvor vi fokuserer på trygg utførelse av stillingene. Vi jobber bevisst med pust og tilstedeværelse. Dette har en stressreduserende effekt som skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.

Vi skal innom styrke, balanse, fleksibilitet, konsentrasjon, selvrefleksjon og avspenning.

Yinyoga: her har vi fokus på de rolige og stille stundene, gir oss hen og slipper kontrollen for å roe kropp og sinn. Timene avsluttes gjerne med en yin-del.

HIIT-trening: her jobber vi med egen kroppsvekt. Øktene er intensive og effektive, og er tilpasset alle nivåer.

Styrkeøkter: dette gjøres på hotellets gym, der vi tar i bruk både apparater og frivekter.
Treningsøktene er tilpasset alle nivåer.
Målet vårt er å gi deg en god treningsopplevelse og mestringsfølelse, uansett
utgangspunkt.

Hvem passer reisen for?
Alle treningsøktene vil være tilpasset ulike nivåer, så her skal du ikke være redd for at noe er for hardt eller for vanskelig. Dersom du ønsker en aktiv ferie, passer dette for deg!

Ønsker du å reise med barn? Det er ikke noe problem. Hotellet tilbyr en rimelig barnepassordning, som gjør at du kan trene i fred og ro.

Informasjon om bestilling

Utreisedato: 
27-10-23
Hjemreisedato: 
03-11-23
Pris: 
14 698,-,-
Avreisested: 
Oslo
Hotell: 
Playitas Restort
Mer informasjon om hotellet: 
Dette er inkludert:
Fly tur/retur med bagasje
Transfer til hotell
Mat på flyet
Del i dobbeltrom*
Halvpensjon (frokost & middag)**
Trening etter vårt program
*enkeltromtillegg på 3 000,-
** Lunsj for hele uken kan kjøpes for 1 211,-
Kontakt oss:

Bilder fra hotellet

Presentasjon av Team Netfit

Lisbeth Torheim
Lisbeth har drevet med trening og ulike idretter hele sitt liv. Hun har vært aktiv snowboardkjører, og var i toppklassen da hun gikk på Norges toppidretts gymnas. Hun har jobbet mange år på Asker Treningsenter og på Sats, både som bootcampinstruktør og sykkelinstruktør. I tillegg til å ha bachelorgrad som sykepleier, er hun også utdannet PT og kostholdsveileder fra AFPT. De siste ti årene har hun vært aktiv innen CrossFit. Lisbeth er en jente med masse energi og ett smil om munnen. I hennes timer ønsker hun å pushe deg, men samtidig tilpasse og se hele mennesket. Hun gir masse omsorg og en god dose med motiverende ord.
Adrian Paul
Adrian startet sin arbeidskarriere som en av de første heltids personlige trenere i Skandinavia. Han har jobbet profesjonelt med private- og bedriftskunder siden 2001. Etter over 2 tiår i bransjen, med over 20.000 fullførte personlige treningstimer, har han opparbeidet en enestående kunnskapsbank, og erfaring nok til å gi akkurat det resultatet du ønsker deg. Ved siden av å livnære seg som Personlig Trener, har Adrian hatt flere lederstillinger opp gjennom årene. Siden 2011 har han gründet flere selskaper, deriblant Bislett Challenge, Optimal Trening, Optimal Klinikk, Optimal Trener, Optimal Hud og nå Netfit.no. I tillegg var han én av to coacher i Norgeshistoriens første Biggest Loser-sesong, verdens mest kjente slankereality.
Lars-Kristian Eriksen
Lars-Kristian har 20-års erfaring fra Eliteserien i fotball hvor han spilte for Lyn, Lillestrøm og Odds Ballklubb. Han rakk å få med seg over 250 kamper på øverste nivå, to bronsemedaljer i eliteserien og to cup sølv, i tillegg til mer enn 20 landskamper på aldersbestemt nivå før han la opp i 2016. Etter at han la opp har han utdannet seg til Personlig Trener via Akademeiet for Personlig Trening, og Performance Coach (Pågående). Han har også blitt en ivrig løper med gode prestasjoner på alt fra 10 km gateløp til ultraløp i fjellet. Hans store styrker er utholdenhetstrening og styrketrening rettet mot toppidrett.
Caroline Berg Eriksen
Sterk og Atletisk er et gruppetreningskonsept hvor du får Caroline som din personlige trener og motivator! Programmet er perfekt for deg som ønsker å kombinere styrke- og kondisjonstrening og ønsker å jobbe mot et felles mål sammen med andre motiverte og inspirerende mennesker. Enten du trener hjemme eller på senter, er helt nybegynner eller erfaren, så finnes det økter og øvelser for deg! Sammen støtter og motiverer vi hverandre til å gjennomføre treningen og nå målene.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram