Annecy

Utreisedato: 12-04-24
Hjemreisedato: 15-04-24
Pris: Fra 6985,-
Løp langs Frankrikes reneste innsjø og nyt den fantastiske utsikten av det grønne vannet og de majestetiske og snødkledte fjellene i Alpene. Marathon du Lac Annecy tilbyr distanser fra 5km helt opp til Maraton.

BESKRIVELSE

DISTANSER

  • Maraton (+ 850,-)
  • Halvmaraton (+ 700,-)
  • Duo-maraton
  • 10 km (+ 400,-)
  • 10 km Nordic Walk (+ 400,-)
  • 5 km (+ 400,-)

BESKRIVELSE AV LØPET

Marathon du Lac Annecy er kåret til et av Frankrikes beste løpsarrangement. Det er ikke vanskelig å skjønne. Vakrere kulisser skal du lete lenge etter. Hvem vil ikke løpe i soloppgangen langs Frankrikes reneste innsjø som er omkranset av snøkledte alpefjell?

Vi synes dessuten at det er litt stas å være blant svært få nordmenn på startstreken (4 i fjor. Det gir oss den eksklusive følelsen av å være med på noe ekstraordinært. Marathon du Lac Annecy har en helt egen atmosfæren på grunn av størrelsen, som er akkurat passe og ikke minst de maleriaktige omgivelsene.

Løypa er også like flat som verdens raskeste (i Berlin) og Annecy er derfor et ypperlig sted å debutere med startnummer på brystet, enten man går for 5km, 10 km, halv- eller helmaraton. Eller kanskje du vil dele maratonet med en annen og gå for duo-varianten? Da løper en av dere første halvdel, og tar deretter bussen tilbake til målområdet for å ta imot lagkameraten som løper siste del.

De 37 høydemetrene innbyr til raske tider, og du kan ikke se bort fra at det er nettopp her, i denne franske alpelandsbyen du skal sette din nye personlige rekord. Løypa går først et par kilometer i nabolaget rundt startområdet, før man legger av gårde langs innsjøen. Du har ikke løpt mange minuttene før du er ute på den franske landsbygda, og koselige småbyer ligger som perler på en snor. Etter rundt 12 km, dreier løypa inn langs den gamle, nedlagte jernbanelinja på vei mot Albertville. Løper man maratondistansen, går løypa i ei ekstra sløyfe rundt et lite tettsted fra rundt 20-23 km. Deretter er det strake veien tilbake.

10 km-trasèen starter litt utenfor sentrum og man løper inn til det flotte promenadeområdet som også er målgang for halv- og helmaratonløperne. Du kan også velge distansen "Nordic Walk", som regnes som en marsj, ikke et løp.

I 2021 deltok 10.000 på samtlige distanser. Det er ikke trangt om plassen, men du løper alltid i godt selskap. Byens befolkning kjenner sin besøkelsetid og det er mange som står ute og heier langs sidelinja. I tillegg står flere band spredt rundt om i løypa og byr på god musikk når du passerer.

Målgangen er plassert midt i byens grønne lunge, et stort parkområde ved promenaden langs Europas reneste innsjø.

ANNECY

Denne sjarmerende byen som ligger en drøy halvtimes kjøring fra Geneve, kalles Alpenes Venezia på grunn av alle kanalene som renner gjennom byen. Annecy er universitetsby, med omtrent 125 000 innbyggere. Alle severdigheter ligger i gåavstand fra sentrumsgatene. Annecy har et variert tilbud av restauranter og kaféer og byr dessuten på vært gode shoppingmuligheter. En by det er umulig ikke å bli glad i. I april er det som oftest full vår og temperaturene ligger ikke sjelden rundt 20 grader.

GARMIN

Alle som booker denne reisen eller andre løpsreiser via oss mottar en rabattkode som gir 30 prosent på Garmin.

TILVALG

Vinsmaking hos Cave Filaterie (650,- per person)

Innehaver Rodolphe Richard byr smaksopplevelser og vil dele sin kunnskap om 4 utvalgte viner fra lokale produsenter. To hvit og to røde. Det serveres i tillegg oster og skinker fra Haute Savoie - distriktet.

Transport (1200,- per person)

  • Fellestransport tur/retur flyplass
  • Alternativt kan man ordne selv, da går det buss eller man kan leie bil

Fly

Vi er behjelpelig med å booke fly, men det er rimeligere om du ordner dette selv. Det går daglige flyreiser fra Oslo til Geneve (én mellomlanding).

Informasjon om bestilling

Utreisedato: 
12-04-24
Hjemreisedato: 
15-04-24
Pris: 
Fra 6985,-,-
Avreisested: 
Oslo
Hotell: 
Best Western Carlton Hotel
Mer informasjon om hotellet: 
Dette er inkludert:
Tre netter på 4-stjerners hotell
Sentral beliggenhet
Frokost inkludert
Rabattkode som gir 30% på Garmin
Startnummer og t-skjorte
Lett morgenjogg lørdag og søndag
Reiseledelse fra lokalkjente
Treningsprogram til alle distansene
Kontakt oss:

Bilder fra hotellet

Presentasjon av Team Netfit

Lars-Kristian Eriksen
Lars-Kristian har 20-års erfaring fra Eliteserien i fotball hvor han spilte for Lyn, Lillestrøm og Odds Ballklubb. Han rakk å få med seg over 250 kamper på øverste nivå, to bronsemedaljer i eliteserien og to cup sølv, i tillegg til mer enn 20 landskamper på aldersbestemt nivå før han la opp i 2016. Etter at han la opp har han utdannet seg til Personlig Trener via Akademeiet for Personlig Trening, og Performance Coach (Pågående). Han har også blitt en ivrig løper med gode prestasjoner på alt fra 10 km gateløp til ultraløp i fjellet. Hans store styrker er utholdenhetstrening og styrketrening rettet mot toppidrett.
Caroline Berg Eriksen
Sterk og Atletisk er et gruppetreningskonsept hvor du får Caroline som din personlige trener og motivator! Programmet er perfekt for deg som ønsker å kombinere styrke- og kondisjonstrening og ønsker å jobbe mot et felles mål sammen med andre motiverte og inspirerende mennesker. Enten du trener hjemme eller på senter, er helt nybegynner eller erfaren, så finnes det økter og øvelser for deg! Sammen støtter og motiverer vi hverandre til å gjennomføre treningen og nå målene.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram